cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Cúper: «El resultat és bo, però no ha acabat»

El tècnic reconegué que al final el partit es complicà

El tècnic del Mallorca, Héctor Raúl Cúper, va viure el partit amb molta tensió fins pocs minuts després que Dani aconseguís el gol. A partir de llavors es va asseure a la banqueta i semblava més relaxat. Els darrers minuts, i amb el partit 1-1, els va viure una altra vegada dempeus.

En acabar el partit, el tècnic argentí va fer la seva anàlisi: «ha estat un partit que els nostres jugadors han fet un bon treball, un partit que estava mitjanament controlat, no hi havia situacions de gol a la nostra porteria i només ens preocupava l'alçada dels jugadors del Genk i que al final se'ns ha complicat perquè en marcar el seu gol s'han crescut».

Pel que fa al resultat, Cúper el va qualificar de «bo», tot i que va puntualitzar que «això no ha acabat» i va afegir que «el resultat està bé i el rendiment dels jugadors ha estat molt bé».

El tècnic mallorquinista va lamentar l'expulsió d'Stankovic: «lamentam l'expulsió d'Stanko, però de totes maneres és possible que l'haguessin sancionat per acumulació de targetes i no hagués pogut jugar el partit de tornada. Trobarem la manera de substituir-lo».

Pel que fa a les novetats a l'alineació, Cúper va comentar que «he considerat que Paunovic i Biagini tingueren un bon rendiment i que estaven preparats per jugar» i va afegir que «estic conforme amb el seu rendiment, han lluitat i treballat com la resta de l'equip, no tenc res a objectar, els canvis els hem fet per donar més frescor a l'equip».

El tècnic mallorquinista va destacar la feina de dos jugadors de l'equip rival, «m'han agradat especialment Oulare i Struper m'ha agradat» i va explicar que els canvis introduïts a la segona meitat cercaven «reforçar el mig camp per intentar mantenir la possessió de la pilota i també per donar més frescor a l'equip, com he dit abans i hem donat entrada a Carlos a davant per donar rapidesa i perquè lluitàs les pilotes al davant».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris