algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 22°
21°

El Genk surt al camp quan el Mallorca s'entrenava

Cúper: «Mai no havia vist res igual»

Héctor Cúper, en la roda de premsa posterior a la sessió preparatòria que va efectuar l'equip a l'estadi Rei Balduí, va assegurar que la totalitat de la plantilla es troba en perfectes condicions físiques i amb molta moral davant el transcendental partit d'avui. «La plantilla està bé. Sivieron i Roa no tenen cap problema i si decidesc que juguin serà perquè consider que no tenen cap dificultat. Així i tot, els futbolistes, que són els que més saben com es troben, diuen que estan en bones condicions físiques», va dir.

El tècnic va explicar també que la decisió, si no hi ha altre remei, mai no és del jugador sinó seva. «Engonga volia jugar a Tenerife i no ho va fer. Jo ho estudii», va assegurar.

Una de les anècdotes de l'entrenament es va produir quan el Genk va sortir al terreny de joc i passejà una bona estona sobre la gespa. El tècnic del Reial Mallorca es va mostrar molt sorprès per aquest fet. «Mai no havia vist res semblant. No és normal que quan un equip està entrenant, els jugadors de l'equip rival els mirin. Així i tot, no fèiem res que tingués una significació especial», va assegurar.

El tècnic, que fou interrogat sobre si Biagini i Paunovic podrien tenir la seva oportunitat d'inici, va evitar pronunciar una resposta concreta. «Biagini i Paunovic han fet una bona feina, però no diré si jugaran o no. Diumenge passat ho varen fer bé», va afirmar.

D'altra banda, Cúper va assegurar que la plantilla es troba confiada, expectant i ansiosa. «El Genk és un bon equip. Nosaltres, més enllà del moment que vivim ara a la Lliga, hem d'estar en tensió i no afluixar ni relaxar-nos. Estam bé, expectants i amb moltes ganes que arribi l'hora del partit», va manifestar.

El tècnic va explicar que considerava que el Genk era un equip marcadament ofensiu. «El Genk és un equip que ataca. No crec que canviïn gaire el sistema de joc pel fet que puguin tenir por. Ells juguen de forma semblant quan ho fan com a locals o com a visitants. La diferència són quinze metres», finalitzà amb aquestes paraules el màxim responsable tècnic del Reial Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris