cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Jaume Ventura vol Iban Pérez

Ara a l'Askatuak, és un aler tirador que supliria les baixes de Berto Alzamora i de Julio Canet

Mentre que el Bàsquet Inca demana a crits suport de tot l'«entorn» del club, Jaume Ventura va fer arribar a la directiva la necessitat de fitxar un jugador per suplir les importants baixes que té l'equip ara mateix. El nom posat damunt la taula és el d'Iban Pérez Àlvarez, un aler tirador de 23 anys, que actualment milita a l'Askatuak de Sant Sebastià, i que ja coincidí amb el tècnic de Mataró al Melilla V Centenario.

Amb 198 centímetres d'alçada, i fet a les categories inferiors del Cajabilbao, Iban Pérez ha jugat al Cajabilbao de Primera Divisió, Vino de Toro de la Lliga EBA, Melilla V Centenario de la Lliga EBA i a l'Alacant de la Lliga LEB, abans de passar a formar part de la plantilla de l'Askatuak on la temporada passada milità en la LEB.

Jaume Ventura creu que aquest és l'home ideal per sortir de la pèssima situació en la qual es troba immers l'equip ara mateix, ja que si té alguna característica clara és que és un bon tirador.

De fet el club inquer ja es va posar en contacte amb ell dimecres passat per negociar el seu fitxatge, tot i que la decisió final encara no està presa. El jugador manifestà ahir a aquest diari la notícia, i afirmà que encara es troba a l'espera d'una decisió final per part del club inquer, ja que li demanaren que esperàs uns dies.

Iban Pérez manifestà la seva il·lusió per poder venir a Inca, on creu que tendria un lloc a l'equip titular, tot estudiant l'actual plantilla que encara entrena Jaume Ventura, que es troba mancat precisament d'un «tres» clar.

La negociació està aturada, segons creu el mateix jugador, perquè el seu principal «padrí» és precisament Jaume Ventura Sala, i davant la seva possible destitució en breu, el club ha cregut més adient esperar un temps prudencial.

D'aquesta manera, sembla que el fitxatge d'Iban Pérez és ara l'objectiu del club inquer, que en veu del seu president, Joan Rubert, reconegué que es farà el possible per fitxar un jugador que pogués ajudar a sortir d'aquest pou on sembla haver caigut l'equip LEB. Aquest és un extrem aquest que també fou comentat pel tècnic Jaume Ventura.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris