cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
21°

Roa i Siviero tornaran a l'onze

Asseguren que ja estan recuperats i en condicions de jugar

Al futbol modern, com el que dibuixa el Reial Mallorca d'Héctor Cúper, no hi ha jugadors encarregats únicament de feines defensives. Tothom, des del porter fins a la parella atacant, té la seva importància a l'hora de salvaguardar la porteria. Ara bé, la tendència és donar sempre la màxima importància al porter i als homes de la defensa quan es tracta de parlar de la fortalesa o la feblesa d'un conjunt a la reraguarda.

El Reial Mallorca, en aquest sentit, podrà comptar a Brussel·les amb l'esquema defensiu habitual, ja que els lesionats Carlos Roa i Gustavo Siviero ja s'han recuperat i viatjaren ahir amb la resta de l'expedició.

Carlos Roa patí una luxació d'espatla el passat vint-i-cinc de setembre, però la seva evolució, positiva en tot moment, ha fet possible que el porter estigui ja en disposició de jugar. Joan Roig, cap dels serveis mèdics del Reial Mallorca, no va voler fer declaracions al matí, però sí que ho va fer a l'aeroport de Son Sant Joan. El metge del Reial Mallorca, sense pronunciar-se d'una forma clara, va donar a entendre que el millor seria perllongar la recuperació durant una setmana més. Carlos Roa, això no obstant, declarà a la conclusió de la sessió preparatòria d'ahir que es trobava en bones condicions i es mostrà satisfet pel fet de retornar a les convocatòries. «Estic molt content, ja que puc tornar a les convocatòries amb els meus companys... Avui he fet una mica més de feina de l'habitual i no he tingut cap problema», començà dient.

Evidentment, Roa no es va voler pronunciar sobre si retornaria a la titularitat i deixà la decisió en mans de l'entrenador. «No sé si tornaré a l'equip. La decisió està en mans de Cúper. Ja ho veurem», explicà.

El porter argentí es va mostrar contrariat per la lesió de César Gálvez, de qui assegurà que ho estava fent molt bé. «És una pena que s'hagi lesionat perquè el partit contra el Genk és maco. És important que es recuperi, ja que ell ha demostrat que té capacitat per estar a l'equip», afirmà.

Roa explicà que es troba en perfectes condicions i que no ha volgut arriscar gens en la seva reaparició. «Estic bé. No he volgut arriscar gens a l'hora de la reaparició. Si he de viatjar ha de ser, evidentment, convençut de poder jugar. És a dir, que estic perfectament», assegurà. En aquest mateix sentit, el porter explicà que s'havia esforçat a fons durant l'entrenament i va reconèixer que encara té molèsties mínimes. «L'entrenament ha anat bé. De molèsties encara en tenc, però són mínimes. No m'impossibiliten de tirar-me. Estic molt content perquè l'espatla, quan caig, em respon correctament», acabà dient.

Siviero

Però si la recuperació de Roa ha estat quasi miraculosa, molt més espectacular ha estat l'evolució de Gustavo Siviero. El defensa central argentí es va lesionar dimarts passat dia tretze d'octubre i, inicialment, es va fixar un període mínim de recuperació de tres setmanes. Dijous, quan només farà poc més d'una setmana, Siviero tornarà als camps de joc.

Això no obstant, Gustavo Siviero assegura que es troba en perfectes condicions per poder jugar. «Estic en condicions. Ja vaig dir a Cúper que em trobava bé. He provat de forçar la marxa i no he tingut cap tipus de molèstia. La veritat és que ja no tinc cap tipus de mal, i que des del dia que em vaig lesionar l'evolució ha estat sempre positiva. L'únic risc era que l'os tornàs a sortir de lloc, però no ha passat», explicà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris