cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
23°

Ja són a Brussel·les

L'expedició mallorquinista, amb el retorn de Roa i de Siviero, s'entrenarà avui a Bèlgica

L'arribada del Mallorca donà una feinada als empleats de l'hotel.

27-12-2016 | J.Morey.

El Reial Mallorca ja és a Brussel·les. La primera plantilla s'entrenà ahir dematí a Son Bibiloni i l'horabaixa viatjà cap a terres belgues, on arribà sense novetats. L'expedició mallorquinista presentà ahir dues importants noves respecte de les darreres convocatòries, ja que Cúper va reintegrar al club Carlos Roa i Gustavo Siviero, ja recuperats de les seves respectives dolències.

Així, un total de devuit homes són a Brussel·les, on el Reial Mallorca s'enfrontarà demà al Genk a l'espectacular estadi Rei Balduí "abans Heysel.

La llista de convocats està així conformada per Roa, Leó Franco, Olaizola, Siviero, Marcelino, Miquel Soler, Fernando Niño, Lauren, Engonga, Carlos, Paco Soler, Carreras, Paunovic, Biagini, Arpón, López, Dani i Stankovic. És a dir, només es queden a Mallorca Rufete, Paco Sanz i els lesionats César Gálvez i Ariel Ibagaza.

César Gálvez protagonitzà la nota negativa de la sessió preparatòria, ja que es va haver de retirar lesionat. El porter, que dilluns passat no havia pogut exercitar-se, inicià ahir la sessió preparatòria amb normalitat. A l'hora de xutar una pilota, notà, altre cop, un fort dolor i no va poder continuar. Així, una inoportuna sobrecàrrega d'abductors el deixava fora de la llista de convocats.

Ahir, res no es va poder veure sobre el possible onze inicial, malgrat que, evidentment, tot fa pensar que tant Carlos Roa i Gustavo Siviero retornen a la convocatòria per jugar. Així, l'equip inicial del Reial Mallorca a l'Estadi Rei Balduino pot ser el format per Roa, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Lauren, Stankovic, Arpón, López i Dani.

Els principals dubtes d'Hector Cúper són a la zona d'atac, on diumenge passat els suplents Paunovic i Biagini revolucionaren l'equip quan sortiren al camp.

Paunovic marcà just després d'entrar al terreny de joc en substitució d'Arpón, i Biagini deixà ben clar que està en un gran moment. Marcà el segon gol del partit, i ja és el màxim golejador de l'equip "també havia superat la porteria rival a Tenerife. Però malgrat això, Cúper no és un home que canviï sovint l'onze habitual.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris