cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
32°

Palma tornarà a organitzar una prova del Campionat del Món

Es disputarà el mes d'abril en el Teatre Principal

La Federació Balear de Billar, que presideix Bernadí Salas, compta amb el suport total de la Direcció General d'Esports i Ibatur perquè la ciutat de Palma torni a acollir, altre cop, una prova del Campionat del Món.

Durant cinc anys consecutius, des del 88 i fins el 92, Palma es convertí en una prova clàssica del Mundial per la modèlica organització. A més, la prova de Palma comptava amb un excepcional marc, ja que es disputava al Teatre Principal. Així, Palma, fins i tot, aconseguí acollir la final del Mundial l'any 92. Ara bé, des de llavors i fins ara, no s'ha tornat a disputar cap altra prova mundialista.

Ventura Blach, director general d'Esports, assegurà ahir a Diari de Balears que la disputa d'una prova del Mundial a Palma durant l'any 99 era pràcticament un fet consumat. «Encara no està firmat, però tenin moltes opcions», assegurà Blach. Així mateix, el director general d'Esports confirmà que Ibatur donaria suport a la prova. «Tot fa pensar que no hi haurà problemes per aconseguir el finançament necessari, ja que el billar és un esport que desperta gran interès a Europa», explicà.

La Federació Balear de Billar pretén que el Teatre Principial sigui l'escenari de la prova del Mundial, malgrat que encara no ha començat a negociar amb el Consell Insular de Mallorca. Aquesta prova permetrà veure a Palma els millors billaristes del món, entre els quals hi ha el català Dani Sánchez. Aquest billarista, com se sap, defensa els colors de l'Associació Billar Palma, i és ja una gran realitat. Dani Sánchez, que ara mateix és el setè millor billarista del món, guanyà no fa gaire una important prova a Bèlgica.

Dani Sánchez, evidentment, serà un atractiu més per als aficionats al billar, que el podran veure en acció vora els gran mestres internacionals. La prova tindrà lloc la darrera setmana d'abril de l'any 99, malgrat que resta la confirmació de la Federació Internacional.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris