cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
29°

Els belgues Van den Eynde i Foubert, líders de la Challenge

Els mallorquins Fermín Andrés i Bernat Vicente continuen entre els millors

El coll d'Honor va deixar la Challenge Volta a Mallorca per a Màsters gairebé sentenciada. Només els corredors que arribaren en les dues curses amb els primers mantenen opcions a pujar el darrer en el lloc més alt del podi.

El dematí es disputà la correguda per les categories màster 50 i 60, amb només una pujada al coll d'Honor. 88 corredors varen sortir des des Figueral, davant les destil·leries Palo Tunel. L'alemany Sellesk s'imposà en la meta volant de Santa Maria. Abans d'entrar a Bunyola començaren els primers atacs. I pujant el coll d'Honor el gran grup es va fraccionar en molts de grupets.

Fermín Andrés coronà el port en primer lloc, seguit de l'alemany Nesselhauf i del finlandès Hammarberg. Baixant es formà un grupet de vuit corredors, entre ells Fermín Andrés, que passant els quilòmetres ampliaven l'avantatge amb els perseguidors. Passant per Sant Maria s'assegurà l'anglès Toni Woodcockk la meta volant i el maillot de líder d'aquesta classificació.

Finalment, victòria en l'esprint dels vuit del belga Viktor van der Eynde, que superà Fermín Andrés, Woodcock i Guillermo Molina.
Tomeu Pou i Joan Pascual cediren 5.20 minuts. Però també grans favorits al triomf final varen perdre temps, Jac van Kessel 2.12 minuts, Manfred Nepp, 5.20 i Otto Altweck 9.59 minuts.

En la segona correguda, reservada als màster 30 i 40, hi varen participar 118 corredors que havien de pujar el coll d'Honor dues vegades. Ja en la primera el gran grup va quedar dividit en diferents grups. El francès Yves Berlioux superà en el port Bernat Vicente, que més tard va ser el primer en la meta volant de Santa Maria, i l'anglès Jeff Wright.

Abans de passar per segona vega per Santa Maria s'ajuntaren els dos grups primers. I després començà la batalla, la pujada al port d'Honor. Jeff Wright entrà primer seguit a poca distància de Berlioux, l'austríac Pinckzer i l'anglès Axe. Més enrere un grupet de nou unitats, entre ells Bernat Vicente.

Jeff Wright rodà fins prop de Sant Marçal en solitari i després de neutralitzar la fuga arribaren tots 13 junts a meta, on el belga Foubert superà l'alemany Sopp i l'anglès Wright.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris