cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

La cimera serà avui

La reunió entre Alemany i els jugadors es va haver d'ajornar

El conseller delegat del Reial Mallorca, Mateu Alemany, tenia previst reunir-se ahir capvespre amb els representants dels jugadors per tal de parlar de diferents temes, però sobretot per centrar-se en les informacions aparegudes sobre els fets que els jugadors mallorquinistes encara no han cobrat les primes de la Supercopa d'Espanya.

Finalment, la reunió no es va poder fer, perquè Mateu Alemany, que havia partit de cap a Madrid al matí per a una reunió de la Lliga de Futbol Profesional, arribà tard a Palma. Així, finalment, la reunió es durà a terme en el dia d'avui, si no hi ha cap entrebanc de darrera hora que ho impedeixi. Precisament, el conseller delegat del Mallorca acudí a la reunió de la LFP, on es tractà la possible reducció de 20 a 18 equips a Primera Divisió, a la qual el club vermell s'oposa des d'un principi.

Però Mateu Alemany va tenir temps per a més reunions, ja que al migdia es va veure amb els responsables de Media Partners, impulsors de la Superlliga Europea al marge de la UEFA, de la qual sortí molt content.

El projecte contempla la classificació per a competició europea dels nou primers equips de la Lliga espanyola, els quatre primers per a la Lliga de Campions i els cinc restants per a la competició resultant de la fusió de la UEFA i la Recopa.

El més destacat del projecte són els ingresos multimilionaris que supossaria per a un club com el Mallorca sobretot gràcies als drets audiovisuals. El club veu amb bon ulls aquest projecte, sempre i quan això no suposi trencar amb la UEFA.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris