cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Jesús Gil: «El PP ens persegueix a mort»

El president atlètic qualifica la investigació de «política»

El batle de Marbella, Jesús Gil, declarà ahir, en referència a l'escorcoll de despús-ahir a dependències de l'Ajuntament i de l'estadi de l'Atlètic de Madrid a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció, que el PP els persegueix «a mort» perquè volen presentar-se com a candidats a Ceuta i Melilla».

«Això és una mascarada, és un bullit utilitzat políticament per qui li interessa inhabilitar Gil», afegí el batle, que no acudí ahir al ple municipal perquè, segons digué, es trobava malament, amb angines: «com que puc delegar, doncs ho faig sense cap problema».

«Tota la documentació que se n'han duit», explicà el batle de Marbella, «ja va ser entregada a la fiscalia l'any 96 i insistirem set vegades a Jiménez Villarejo (responsable de la Fiscalia Anticorrupció) si necessitava alguna cosa més i ens digué que no, que ens oblidàssim del tema».

Gil reconegué que l'actuació judicial es dugué a terme a instàncies de la regidora socialista Isabel García Marcos, que el 1995 denuncià un suposat desviament de 1.500 milions de pessetes de l'Ajuntament de Marbella a l'Atlètic de Madrid, club de futbol que presideix Jesús Gil.

El batle es va referir així mateix al deute que té l'Ajuntament de Marbella amb la Seguretat Social i feta pública recentment pel ministre de Treball i Afers Socials, Javier Arenas.

«Diuen que devem 10.000 milions de pessetes a la Seguretat Social i només en devem 5.000. El millor seria que deguéssim 50.000 milions perquè això significaria que crearíem llocs de feina, que ocuparíem la gent», va declarar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris