cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
23°

Els jugadors no saben per què no han cobrat encara la prima de la Supercopa

La plantilla del Reial Mallorca no té el mínim dubte que cobrarà els doblers pactats per les primes, però li agradaria saber quan. Paco Soler assegurà ahir que la plantilla estava tranquil·la. «Hi ha aquest petit problema, però esper que se solventi aviat», va dir inicialment el capità.

Soler, interrogat sobre la seva opinió, assegurà que com estava tot firmat tenia el convenciment que no hi hauria dificultats. «Pens moltes coses, però... Ja està tot firmat, arreglat. Si firmaren és perquè vàrem estar contents amb l'oferiment que ens feia el club», va dir.

Soler no en volia parlar gaire, del retard de l'entitat a l'hora de pagar les primes, i no va ser gaire clar. «Hem de tenir paciència. El món del futbol està muntat així i supòs que si no ha estat avui, demà o demà passat pagaran aquesta prima», explicà.

El capità del Reial Mallorca assegurà també que el més normal era rebre algun tipus d'explicació. «El més sensat seria rebre algun tipus d'explicació. Si hi ha algun problema de doblers, i ens diuen que no ens poden pagar ara per qualsevol cosa, ho entendríem. Una cosa que està feta del 19 o 20 d'agost, que encara no l'haguem cobrada, quan ja fa dos mesos... et fa sentir un poquet... A més, crec que si algú ha cedit en les primes hem estat els jugadors. El més correcte seria arreglar-ho aviat», afirmà.

Finalment, sobre una solució, Paco Soler explicà que intentarà parlar amb Mateu Alemany per fixar un dia per parlar de la qüestió. «No sé quan en tornarem a parlar. Supòs que ha de tenir moltes coses que parlar i aclarir i que per això és mal de trobar. Només volem que ens doni una explicació. Res pus», acabà dient el capità del Reial Mallorca.

Javier Olaizola, un altre dels quatre representants dels jugadors, assegurà que els agradaria cobrar la prima de la Supercopa per estar centrats únicament i exclusiva en el tema esportiu. «Encara no hem cobrat, però esper que ho facem el més aviat possible i així ens centraríem únicament en el tema esportiu. Així i tot, no estam preocupats ni molests, ja que segur que cobrarem», explicà Olaizola.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris