cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 29°
33°

Avui comença la Challenge Volta a Mallorca

La sortida serà a les 13.30 hores en es Figueral, davant Palo Túnel

Avui començarà a Marratxí, en es Figueral, davant les destil·leries Palo Túnel, una nova edició de la Challenge Volta a Mallorca per a Masters.

La sortida és prevista a les 11.30 hores per a les categories master 50 i 60. La dels master 30 i 40 serà a les 15.00 hores. Els primers tenen un recorregut de 63'2 quilòmetres, pujat una vegada el coll d'Honor, de primera categoria. Els més joves faran un recorregut més llarg, 101 quilòmetres, i han de pujar dues vegades el coll d'Honor, la darrera en el km. 59'2.

L'arribada de la correguda del dematí està calculada a les 13 hores, mentre que les altres entraran prop de les 18 hores.
Un recorregut que pot resultar molt selectiu, malgrat que el port de muntanya està lluny de l'arribada.
Unes hores abans de concloure el límit d'inscripció comptava l'organització, UniSport Consulting, amb més de 250 inscrits. Gairebé tots els veterans que abans competiren en la Copa d'Europa i en el Trofeu Internacional Palmanova-Magaluf participaran també en la Volta a Mallorca, que és la ronda amb més prestigi de les espanyoles.

Amb aquesta competició es decidirà el guanyador del Gran Premi de la Setmana Internacional, classificació per punts que valora l'actuació dels veterans en les tres competicións: Copa d'Europa, Trofeu Internacional i Volta a Mallorca.

Divendres es disputarà l'etapa amb sortida i arribada en el puig de Santa Magdalena i dissabte la darrera jornada, un circuit interurbà, amb sortida i arribada a Sant Jordi. Els participants sortiran sempre a la mateixa hora.

La festa de lliurament de premis serà el mateix dissabte, a les 21.30 hores, en el restaurant Son Sunyer (es Pil·larí).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris