cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Mateu Alemany: «Els doblers no falten»

El conseller delegat assegura que l'entitat té prevists tots els pagaments abans del trenta de juny

Alemany no va voler valorar les declaracions de Roa de dimarts passat.

27-12-2016

El conseller delegat del Reial Mallorca Mateu Alemany no s'amagà i donà la cara. No va voler fer explicacions públiques sobre el retard que els futbolistes tenen en el cobrament de les primes de la Supercopa, però els tranquil·litzà assegurant que el trenta de juny, com cada any, tothom estarà al dia. Ahir, entre altres persones, el capità Paco Soler i l'entrenador Héctor Cúper, per separat, varen ser presents en el despatx del conseller delegat. Ara bé, el futbolista, el tècnic i el conseller delegat negaren haver tractat la qüestió de les primes.

"Per què no ha cobrat la plantilla la prima pactada per la Supercopa?
"Això no és un tema del qual nosaltres hàgim de parlar, i menys de forma pública.
"En qualsevol forma, és cert que hi ha malestar entre els jugadors i una certa incomprensió pel fet que l'entitat encara no hagi pagat aquests doblers.
"Nosaltres tenim per costum, i sempre ha estat la nostra forma d'actuar, arreglar qualsevol diferència contractual que hi pugui haver entre un jugador o el col·lectiu i l'entitat a l'interior d'un despatx. A partir d'aquí, no he de dir res més. Nosaltres hem resolt totes les situacions que s'han plantejat amb la plantilla sense cap tipus de problema. Per tant, qualsevol cosa que hàgim de parlar amb els jugadors ho farem en aquest despatx i no mitjançant els mitjans de comunicació.
"Però vull pensar que la plantilla pot estar tranquil·la des del punt de vista econòmic.
"El Mallorca té prevists tots els pagaments que ha de fer d'aquí a dia 30 de juny. Hi ha una previsió feta, hi ha una dotació a distintes partides pressupostàries que es complimentaran en el seu moment... A final de temporada, com en els darrers anys, a ningú no li deurem una sola pesseta.
"Com és que falten doblers en aquests moments?
"No, no. No falten doblers. En absolut.
"Però el fet és que no s'ha pagat la prima de la Supercopa.
"D'això en parlam només amb els jugadors. Nosaltres no empram els mitjans de comunicació per discutir cap qüestió amb els jugadors.
"Oblidant ja el tema de les primes, quina valoració fa el conseller delegat de l'inici de la temporada des del punt de vista esportiu?
"Indubtablement, des del punt de vista esportiu les coses han començat bé, i esperam que continuïn així. Des de l'aspecte econòmic i social tot va segons el previst. Així, en general, jo diria que la marxa del club és bona. El consell d'administració i la junta directiva estan satisfets.
"L'entitat primarà els jugadors si aconsegueixen la permanència. Ara bé, és poc ja per al club just continuar a Primera Divisió?
"De cap manera. Aconseguir la permanència en Primera Divisió seria un gran èxit per al club i encara ho seria més gran si el filial continuàs a Segona. En qualsevol cas, jo diria que la permanència és el primer objectiu, el primer gran repte que té l'equip en aquests moments. És la primera gran qüestió que s'ha de resoldre, però una vegada aconseguida és evident que el Mallorca no renuncia a altres objectius...
"El Reial Mallorca adquirí Son Bibiloni ja fa quasi un any, però encara no té els permisos per poder-hi construir uns vestidors. Què passa?
"En primer lloc s'ha de destacar que ja fa més de tres mesos que el Mallorca s'entrena a Son Bibiloni i que el club i l'entrenador n'estan molt satisfets. També és vera que s'han de millorar els vestidors, ja que ara són mòbils... El club té voluntat de construir-hi vestidors, una sala de massatge, un gimnàs... Des que en sol·licitàrem l'interès general el Consell de Mallorca ens ha requerit distinta documentació que hem anat aportant. Esper que en un període de temps curt puguem aconseguir l'interès general...
"Una de les qüestions que quedarà pendent quan el Mallorca sigui a Son Moix serà la dels copropietaris del Lluís Sitjar.
"Nosaltres vàrem fer una oferta als copropietaris, i continua vigent. Ara bé, certament no tindrà massa efectivitat fins que el primer equip deixi de jugar al Lluís Sitjar. Quan el primer equip jugui els seus partits oficials a Son Moix serà quan tothom s'haurà de definir. De moment, les relacions amb els copropietaris són bones. El Mallorca vol arribar a un acord amb tots i cada un dels copropietaris. Tot el que no sigui arribar a acords no serà bo ni per al Mallorca ni per a ells.
"Què pensa el conseller delegat del Reial Mallorca de la reforma de les competicions europees que ha proposat la UEFA?
"El Mallorca sempre s'ha definit en favor de l'augment dels recursos dels clubs. Una fórmula que pot existir és ampliar la Champions League, que el club estudiarà en profunditat. Ara bé, mai no estarem d'acord amb una modificació de les competicions internacionals que impliqui un perjudici per la Lliga espanyola.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris