cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
30°

La Policia envaeix el Vicente Calderón

Anticorrupció cerca lligams del club amb l'Ajuntament de Marbella

Agents de la Policia Judicial, adscrita a la Fiscalia d'anticorrupció, escorcollaren ahir les oficines de l'Atlètic de Madrid a l'estadi Vicente Calderón, per ordre del Jutjat número 7 de Marbella, cercant diferent documentaió relacionada amb els comptes del club.

També es va produir ahir un escorcoll a l'Ajuntament de Marbella per intervenir documentació sobre la comptabilitat del consistori d'aquesta ciutat malaguenya, el responsable màxim de la qual és Jesús Gil, president de l'Atlètic de Madrid.

El club matalasser, en una nota de premsa, assenyala que «amb independència de l'espectacularitat de la intervenció, i del mal irreparable per a una entitat seriosa, sòlida i transparent com és l'At. de Madrid pugui portar a la mateixa l'única documentació que s'ha sol·licitat, que ja s'havia portat a la fiscalia fa dos anys, ha estat aquella que pugui relacionar aquest club amb l'Ajuntament de Marbella, com a conseqüència del patrocini de l'esmentat Ajuntament du a terme a través de la publicitat a les seves camisetes».

«La mateixa ha estat aportada en la seva totalitat, confiant que sigui suficient per aclarir aquesta relació, i l'Atlètic de Madrid queda a disposició de la instància d'allò que dessitgi per aportar qualsevol documentació o aclarir qualsevol dubte», acaba el comunicat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris