cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Malestar a la plantilla

El Reial Mallorca encara no ha pagat als jugadors les primes de la Supercopa

Asensio, amb Mateu Alemany, ja va dir que l'entitat tindria dèficit.

27-12-2016

Els futbolistes del Reial Mallorca estan certament molests perquè encara no han cobrat les primes pactades per guanyar la Supercopa "un milió de pessetes per cap". El porter mallorquinista Carlos Àngel Roa així ho va confirmar ahir a Ultima Hora Radio i afegí que tampoc no havien rebut encara 100.000 pessetes pactades per la pretemporada. En aquest sentit, la plantilla tampoc no ha cobrat encara cap de les quantitats pactades per la lliga.

Sembla així que el Reial Mallorca SAE té així alguns problemes de líquid per fer efectives les quantitats pactades. En qualsevol cas, regna la tranquil·litat entre els futbolistes, malgrat que els agradaria saber quan rebran els doblers pactats. En aquest sentit, Carlos Àngel Roa explicà a Ultima Hora Radio que sempre que havien intentat parlar sobre la qüestió amb el conseller delegat Mateu Alemany l'havien trobat reunit.

En qualsevol cas, el porter va voler deixar clar que en cap dels casos el deute del club suposarà cap problema d'ordre esportiu.
Antonio Asensio ja anuncià fa unes setmanes a Palma que el Reial Mallorca acabaria també la present temporada amb un considerable dèficit. Així, no és difícil pensar que el club pot passar en distints moments de la temporada per diferents problemes a l'hora d'afrontar els seus pagaments. En qualsevol cas, també ho és el fet que tenir el suport financer d'Antonio Asensio "és el màxim accionista de l'entitat" és una garantia de màxima tranquil·litat. Així, tot fa pensar que no hi haurà gaires dificultats perquè la plantilla vegi regularitzada la seva situació ben aviat.

En un altre ordre de coses, també de caire econòmic, cal assenyalar que el Mallorca, fins aleshores, ha recaptat quasi 40 milions de pessetes en concepte de taquilles. I és que el conjunt vermellenc ingressà més de 20 milions de pessetes contra el FC Barcelona en el partit d'anada de la Supercopa, i poc més de 18 milions contra el Heart. A aquestes quantitats s'ha d'afegir els quasi deu milions aconseguits en els dos partits de lliga disputats fins ara en el Lluís Sitjar "Espanyol i Oviedo.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris