algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Fermín Andrés, l'única medalla d'or illenca a la Setmana Internacional

Els corredors centreeuropeus dominaren les corregudes a la Platja de Palma

Fermín Andrés, actual campió estatal, sumà en la primera jornada de la Setmana Internacional de Ciclisme Màster de le Illes Balears, la IV Copa d'Europa, l'única medalla d'or entre els participants illencs.

Joan Gelabert i Pere Ferriol Colombran aconseguiren medalles de bronze a les categories màster 55 i màster 30.
El títol del corredor de Sencelles va ser igualment l'única medalla d'or dels ciclistes espanyols. Gerardo Pérez, medalla d'argent, juntament amb José Fernández i Guillermo Molina, completaren les medalles dels participants estatals.

Or per a Andrés  

En la primera cursa de la jornada, reservada a les categories màster 50 i 55, Fermín Andrés es col·locà en l'escapada bona i a la darrera volta, malgrat deixar escapar el belga Viktor van den Eynde, que guanyà entre els màster 50, el mallorquí controlà els adversaris directes i entrà segon, assegurant-se així el primer lloc dels màster 55, en què Joan Gelabert quedà tercer, superat per l'anglès Tony Woodcock.

Guillermo Molina va ser tercer, darrere Van den Eynde i l'holandès Van Kessel.
A la segona correguda, per als màster 30 i 35, només Pere Ferriol entrà a la fuga decisiva. Bernat Vicente i Arnau Comas varen perdre l'oportunitat. Pere Ferriol va perdre contacte en les darreres voltes amb els primers, però arribà a meta tercer, superat pels britànics Jeff Wright, que arribà en solitari a meta, i Andrew Tinsley. El belga Diederik Foubert s'imposà entre els màster 35, per davant de l'espanyol Gerardo Pérez i el bielorús Dimitri Buden.

A la tercera cursa per als màster 60 i 65, hi hagué domini alemany entre els menys vells, amb or per a Otto Altweck, sis vegades campió del món en pista i una en carretera. Toni Karmany no entrà en l'escapada bona i es va haver de conformar amb el setè lloc. I en màster 65, triomf de l'anglès Peter Sandy.

Abans de começar la darrera correguda reservada als màster 40 i 45, homenatge de l'organització a la viuda de Miquel Àngel Juan, corredor mort fa poques setmanes en una cursa pedestre.

L'alemany Norbert Becker fou el més ràpid a l'esprint d'un grup de vuit escapats, amb títol per a l'holandès Van Bavel (un màster 45) i bronze per a l'espanyol José Fernández. Cal ressaltar l'actuació dels argentins, amb dos argents per a Macchi i Santos.

En resum, domini centreeuropeu i britànic, amb medalla d'or per a Andrés.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris