cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Bulería reaparegué amb victòria

El quartet tornà a quedar desert i acumula 669.900 pessetes

El cavall de la quadra Caixeta, Bulería, reapareixia ahir dissabte en una prova concertada per a aprenents, menat per J. Matas i no ho va poder fer de millor manera, ja que s'imposava amb comoditat després de superar Arrow SK, menat per J. Santandreu T., que anava al capdavant del grup, rodant a una mitjana d'1.23.4.

Ja a la tercera posició es va col·locar Fergie Chicco, amb Toni Ripoll a les regnes, amb el bon temps d'1.21.6, ja que havia donat 75 metres d'handicap a la sortida, mentre que la quarta plaça era per Art Hanover, amb J.A. Hernández com a menador. El gran derrotat d'aquesta correguda va ser Bamby Loyal, que a més a més de no tenir una bona actuació va ser distanciat. La combinació del quartet especial d'aquesta cursa quedava sense encertants deixant, per tant, un sucós fons de 669.900 pessetes, per a la pròxima setmana.

A la correguda estel·lar, triomf de la quadra de Toni Busquets, ja que col·locava els seus exemplars Brut de Sapricourt i Bill de Bouffey a la primera i segona posició respectivament, amb registres d'1.21.5 i 1.21.9, mentre que Song of Blues, amb Marga Fiol a les regnes, quedava tercera amb un registre d'1.20.8.

La millor velocitat de la reunió la va acoseguir precisament una debutant: l'egua de la quadra Es Cabanells, Miss Princess, que es va imposar a la sisena correguda de la reunió, amb un trot fàcil, i que acabà amb una mitjana d'1.20.0, per davant el nacional Salva d'Or, d'Ara Bonne i de Queen Paula.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris