cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Tano Borràs, suspès per 13 partits

El nom del fill de la Federació no apareix a la nota del comitè

El jugador del Santa Eugènia Tano Borràs, fill del president de la Federació Balear de Futbol Antoni Borràs del Barrio, ha estat sancionat pel comitè de competició amb tretze partits oficials per doble amonestació, insults, amenaces i intent d'agressió reiterada a l'àrbitre.

Tano Borràs ja va protagonitzar l'any passat un greu incident quan, defensant els colors del Santa Eugènia, agredí un futbolista del Rotlet Molinar, que va haver de ser traslladat a un centre hospitalari.

Lluny d'aprendre la lliçó o decidir penjar les botes, diumenge passat, amb motiu del partit entre el Santa Eugènia i la UE Poblera de Primera Regional, inconforme amb l'arbitratge de José Francisco Sarrión, la va emprendre contra el col·legiat, a qui insultà i intentà agredir reiteradament. Evidentment, el president Borràs no té cap culpa del comportament del seu fill, però sembla estrany que en la nota del comitè de competició on es notifiquen les sancions no aparegui el nom del fill del president. La nota diu textualment: «Suspendre per 13 partits oficials el jugador del Santa Eugènia per doble amonestació, insults, amenaces i intent d'agressió reiterada a l'àrbitre». Per cert, l'esmentat jugador és l'encarregat del bar de les noves instal·lacions del comitè d'àrbitres i del comitè d'entrenadors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris