cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 29°
28°

Es presenta una setmana carregada de ciclisme Masters a Mallorca

Ahir es presentà a la Conselleria de Turisme la Setmana Internacional

Una vegada més Mallorca es convertirà a partir de dilluns en el centre europeu del ciclisme de la categoria Master. Per primera vegada les tradicionals proves Copa d'Europa de Masters, inscrita en el calendari de la UCI, Trofeu Internacional de Masters Palmanova-Magaluf i l'antiga Volta a Mallorca, ara Challenge Volta a Mallorca per a Masters, han estat englobades en la Setmana Internacional Illes Balears de Ciclisme Masters. Una prova que ahir va ser presentada en la Conselleria de Turisme i que tindrà lloc entre els dies 12 i 17 d'octubre.

La participació en aquesta Setmana Internacional està reservada exclusivament a homes de qualsevol país del món que tenguin la llicència de 1998 expedida per la corresponent Federació Nacional, i que a més reuneixi les condicions d'edat per tal d'inscriure's en qualsevol de les següents categories: Master 30, Master 40, Master 50 i Master 60.

A la presentació d'ahir varen ser presents el conseller de Turisme del Govern balear, José María González Ortea, Joan Bauçà, de l'Ajuntament de Palma, Ventura Blach, director general d'Esports del Govern balear, Segismundo Morey, d'Ibatur, el regidor d'esports de l'Ajuntament Gaspar Oliver i Toni Vallori, president de la Federació Balear de Ciclisme. Ortea, entre d'altres coses, va tornar a confirmar la intenció del Govern balear de dur a Mallorca una etapa del Tour de França.

La primera de les proves que es disputaran és la Copa d'Europa de Masters, que es farà dilluns dia dotze amb un recorregut per la Platja de Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris