cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Palma vol ser subseu de l'Eurocopa 2004

Villar assegurà que el futbol està en deute amb Mallorca des del Mundial 82

Espanya aspira a organitzar l'Eurocopa del 2004 i Mallorca a ser una de les subseus. Ahir, al Reial Club Nàutic de Palma, va tenir lloc la presentació d'ambdues candidatures.

L'acte comptà amb la presència de Jaume Matas, president de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; Àngel María Villar, president de la Federació Balear de Futbol; Joan Fageda, batle de Palma; Manuel Ferrer, conseller d'Educació, Cultura i Esports; Ventura Blach, director general d'Esports; Antoni Diéguez, president de la comissió d'Esports del Consell Insular de Mallorca; Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma; i Guillem Reynés, president del consell d'administració del Reial Mallorca; a més de nombroses persones relacionades amb el futbol balear.

El president de la Federació Espanyola assegurà que el futbol espanyol «té un deute històric amb la societat balear i amb Palma des de l'any 82, quan va quedar fora del Mundial».

Àngel María Villar i Jaume Matas firmaren un conveni de col·laboració que suposarà el pagament de 50 milions de pessetes per part del Govern balear a la Federació Espanyola.

A canvi, és segur que, sempre que les dates vagin bé, la selecció espanyola inaugurarà el nou estadi de Son Moix. A més a més, tindrà lloc un campus infantil de futbol, que impartirà Andoni Zubizarreta, a Palma.

Àngel María Villar, que forma part de la comissió executiva de la UEFA, va parlar ahir de la reforma de les competicions europees. «L'única qüestió que ha decidit ja la UEFA és que es crea un nou format de competicions... La resta encara està pendent de tractar-se», va explicar el president de la Federació espanyola de futbol. Sobre els controls de dopatge anunciats pel Consell Superior d'Esports als entrenament, Àngel María Villar explicà que encara no s'ha format una opinió concreta. «Dins l'esperit de la UEFA hi ha també la voluntat de fer control als entrenaments. Ara bé, formalment encara no he rebut cap comunicació del Consell Superior d'Esports en aquest sentit i, per tant, no puc formalitzar una opinió», acabà dient Villar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris