nubes rotas
  • Màx: 30°
  • Mín: 29°
30°

Cúper, preocupat per Engonga

El tècnic del Mallorca recordà que el migcampista està lesionat i que per això no jugà a Tenerife

105052

Cúper no veu negatiu que la Lliga s'aturi aquest cap de setmana.

Héctor Cúper, tècnic del Mallorca, no va voler analitzar després de l'entrenament d'ahir la convocatòria de Vicente Engonga amb la selecció espanyola, encara que recordà que el jugador havia estat descartat diumenge passat per al partit de Tenerife per trobar-se lesionat. «Engonga no estava per jugar. Si s'ha marxat això és una altra cosa, però per jugar no està. Però bé, encara queden dies per al partit de la selecció i s'ha d'esperar. Esper que les coses es facin sempre mirant el bé seu; no s'ha d'arriscar, però la lesió hi és, i sempre s'ha de fer el millor per al jugador», va dir Cúper.

Espanya juga dimecres que ve el segon partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2000 davant Israel. Des que Camacho fou designat nou seleccionador espanyol, el jugador vermelló ha estat un fix en les seves dues convocatòries. La importància d'Engonga pel sistema de Camacho és tanta, que l'entrenador murcià l'ha tornat a cridar malgrat la lesió amb la intenció de recuperar-lo.

Stankovic i Paunovic

Un altre dels temes que preocupa Cúper és l'absència d'Stankovic i de Paunovic, que també estan concentrats amb les seves seleccions iugoslava absoluta i sub 21 respectivament. Però aquest és un cas especial, ja que el partit que havien de jugar davant Irlanda dissabte passat s'ha passat pel conflicte polític que pateix la ciutat de Kosovo. Malgrat la suspensió dels partits els dos jugadors vermellons no han tornat a Mallorca i s'han quedat concentrats. Avui dimecres, per no perdre la concentració començada, les dues seleccions iugoslaves s'enfrontaran entre si. Ja que aquest encontre és purament amistós i que no té gens de trascendència, es podria pensar que no fa falta que Stankovic i Paunovic romaniguin a Belgrad. «Una vegada que s'ha suspès el partit hauríem de veure què passa. El que tenc clar és que a mi m'agradaria que ja fossin aquí. «El que no sé, és si tenim el dret de reclamar aquests dos jugadors una vegada que s'ha suspès el partit oficial. Però almanco hem recuperat uns dies ja que el partit davant Irlanda s'havia de jugar dissabte i aquest amistós entre les dues seleccions iugoslaves es juga demà (per avui)», va dir Cúper referent a aquest tema.

Els jugadors de la Lliga espanyola estan carregats de partits i sembla innecessari que els jugadors romanguin amb la seva selecció una setmana per un partit que no serveix per res. Una dada, el jugador iugoslau del Tenerife, Jokanovic, decidí ni tan sols viatjar una vegada suspès l'encontre.

Aturada de la Lliga

D'altra banda s'ha de destacar, que quan tothom es queixa del descans obligatori de dues setmanes que patirà la Lliga per culpa del partit de la Selecció Espanyola, Cúper pensa que això no és tan dolent per als equips. «Aquest descans ens permetrà treure conclusions, continuar amb la feina per millorar coses o afegir-ne d'altres si és necessari. Sempre és positiu aquest tipus de descans. Talla una mica el ritme de partits, però s'ha d'aprofitar per fer altres coses, com per exemple la recuperació de jugadors lesionats», va afirmar el tècnic del Mallorca, que una vegada més ha vist les coses amb la seva ja clàssica lògica.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris