cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 29°
34°

Gran èxit del Dia de l'Entrenador

Els premiats varen ser una multitud a l'acte que va tenir lloc dissabte

L'actual president del Comitè Balear d'Entrenadors, Miquel Bestard, ho duia d'amagat i la veritat és que va sorprendre tothom a la festa del Dia de l'Entrenador que va tenir lloc dissabte. I paraula que tots els comensals que omplien la sala Trébol del Casino de Mallorca quedaren meravellats, no tan sols pel menjar abundant i exquisit, sinó per la sincronització d'una festa que quedà gravada a l'ànim de tots els assistents.

La taula oficial va ser encapçalada per Antoni Borràs, Miquel Bestard, Manolo López, Josep Buades, amb les seves respectives senyores, així com els delegats de Menorca i Eivissa.

Per no allargar en excés la vetllada només es pronunciaren dos parlaments a càrrec de Toni Borràs i Miquel Bestard. Acte seguit, es va condecorar amb la insígnia de plata del comitè a tots els entrenadors que ja han complert vint-i-cinc anys dedicats a la complicada feina de dirigir equips. Entre ells, hi havia el nostre company i amic Paco Homar, que va rebre la distinció de mans de l'actual president. Així mateix, varen ser obsequiats un grapat d'esportistes com C. Domènech, Trobiani, Carlos Paniza, Jesús Linares, Cúper, José Fuster, Juan José Domínguez, Jaume Turró, a més de tots els entrenadors que amb els seus equips varen aconseguir el títol de campions durant la temporada passada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris