cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
26°

El Mallorca presenta al·legacions

El club recorda a la UEFA que l'acta de l'àrbitre és immaculada

Hi ha el convenciment entre els membres de l'estaf mallorquinista que el recurs del Heart escocès no prosperarà. Així i tot, lògicament, el Mallorca envià ahir a la seu de la UEFA el seu escrit d'al·legacions.

El Reial Mallorca, en el seu escrit, argumenta jurídicament els motius pels quals considera que el conjunt escocès no té raó amb la seva protesta. Joan Buades, vicepresident del consell d'administració de l'entitat, assegurà a Diari de Balears que té absoluta confiança que la decisió de la UEFA serà favorable als seus interessos. I és que malgrat que hi ha un precedent en el qual s'ordenà la repetició del partit, no es pot aplicar al Reial Mallorca. En el partit entre l'Spartak de Moscou i el Sion, que es va haver de repetir, el delegat de la UEFA i l'àrbitre ja indicaren al conjunt rus que les porteries no feien les mides reglamentàries a la inspecció que sempre es fa al matí. L'Spartak no resolgué aleshores el problema i per això la UEFA ordenà la repetició del partit.

El cas del Reial Mallorca és radicalment diferent, ja que la inspecció que va fer durant el matí el delegat de la UEFA, en companyia de representants de tots dos equips, no detectà cap anomalia. És més, es va aixecar, com es fa sempre, una acta oficial certificant que el terreny de joc estava en regla. Així, el conjunt mallorquinista, en l'escrit enviat ahir horabaixa a la UEFA, insisteix en l'acta que s'aixecà el dia del partit al matí.

A més a més, el Mallorca considera que la impugnació dels escocesos és producte de la derrota i que el Heart actuà amb mala fe des del primer moment. El conjunt mallorquinista, a l'escrit enviat, recorda també que el Heart no jugà sota protesta, ja que en aquest cas hauria enviat un fax a la UEFA abans de l'inici del partit. El Heart només es va queixar una vegada que havia estat eliminat. A més a més, el Mallorca recorda a la UEFA que l'àrbitre del partit té l'obligació de no deixar jugar si el terreny de joc no reuneix les condicions necessàries per a la pràctica del futbol. El col·legiat alemany no va expressar ni una sola anomalia a l'acta del partit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris