cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
28°

L'UCI no dóna l'organització del Campionat del Món 2001 a Mallorca

El Comitè Executiu va triar finalment la ciutat portuguesa de Lisboa

El Comitè Executiu de la Unió Ciclista Internacional, reunit ahir dematí a la ciutat holandesa de Maastritch, concedí l'organització dels campionats del món de l'any 2001 a la ciutat portuguesa de Lisboa. Així, la candidatura mallorquina veia trencades les seves esperances. La delegació balear a Holanda, encapçalada pel director general d'Esports del Govern balear, Ventura Blach, comptava també amb la presència de Tomeu Sbert, president del comitè organitzador; Miquel Vidal, president de l'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma; i Andreu Canals, gerent de la candidatura.

Diari de Balears va poder parlar ahir dematí amb Ventura Blach, que es mostrà decebut, però molt satisfet per la feina feta. «No ha pogut esser, però hem d'estar satisfets amb la feina feta pel comitè organitzador. Ens han dit que la nostra oferta era la millor quant al circuit presentat, les infraestructures..., però l'oferta econòmica de Lisboa i la canadenca eren molt superiors... És una llàstima, però...», explicà Ventura Blach.

El president del comitè organitzador de Palma 2001, Tomeu Sbert, explicà que la proposta econòmica portuguesa era molt superior i que no l'havien pogut igualar. «Dissabte vespre vàrem parlar de la proposta econòmica i decidírem que no podíem igualar els 200 milions de pessetes oferts per Lisboa i Canadà. Nosaltres oferíem a la Unió Ciclista Internacional un mínim de 50 milions de pessetes i el cinquanta per cent de la qüantitat que s'aconseguís en concepte de publicitat. No podíem oferir més», assegurà Sbert.

El president del comitè organitzador, així mateix, es va mostrar content de l'experiència, però va rebutjar concretar si ho tornaran intentar. «La nostra puntuació ha estat la millor respecte del circuit, la logística, la infraestructura hotelera... Però en l'aspecte econòmic... Ara mateix, hem d'obrir un temps de reflexió per decidir si ho tornam a intentar», va dir Sbert.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris