cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
31°

Son Pardo: Zoot Run, primera a l'Especial Egües

Dandy d'Abril GS aconseguí la victòria en la prova reservada per als poltres

Zoot Run es va erigir en la gran protagonista de la reunió de diumenge passat a l'hipòdrom de Son Pardo, ja que sortí guanyadora en la prova més atractiva del programa, el premi Especial Egües. L'egua de la quadra Es cabanells rodant en 1.21.4 superà My Best Valentine i Silly Ask.

L'altra prova que centrà més l'atenció dels aficionats a Son Pardo era la reservada per als poltres de dos anys. Una correguda que fou guanyada per Dandy d'Abril GS, amb un temps d'1.24.3. El gran favorit a priori, Diavolo MB, es va haver de conformar amb el tercer lloc.

D'altra banda, s'ha de destacar que a la primera correguda, premi Aura, el vencedor fou el cavall Coloso d'Etchou que va rompre tots els pronòstics.

A la segona del programa, Ca Marce superà el gran favorit Cassin Hannover, rodant en 1.25.9. En tercera posició arribà Chanson Prim, de la quadra Veloz.

El premi Aursula, reservat per a la tercera cursa del programa fou aconseguit per Boda Jove, seguit de Bucefalo, Valent Quebec i Bribon Blai. Brigit Lobell que partia com una de les favorites només va poder ser quarta en la quarta correguda, que fou guanyada per Bibo di Monmes amb un temps d'1.23.2.

Catarinella i Archi Llinaris es varen disputar la victòria en la sisena cursa, però finalment fou el cavall de la quadra Germans nadal Suau la que s'endugué el triomf. En tercera i quarta posició arribaren Vic Love i Bandolera. En el premi Amateurs, setena prova de la reunió, Big es va fer amb el primer lloc rodant en 1.22.5. I Buster Vip fou el primer en la darrera del capvespre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris