cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

El Heart intentarà guanyar en els despatxos

Impugnaren el partit perquè una porteria no fa l'alçada reglamentària

Dos metres i quaranta-quatre centímetres és l'alçada reglamentària d'una porteria de futbol. Ahir, el delegat de la UEFA, que inspeccionà l'estadi Lluís Sitjar al matí, no hi detectà cap anomalia, però sí que ho va fer abans del partit. Aleshores, es va adonar que la porteria situada al fons sud no té la mateixa alçada en els 7'32 metres de llargària. El delegat de la UEFA detectà aleshores que hi havia uns centímetres de diferència entre ambdós costats de la porteria i el centre, on està més baixa.

Finalment, el conjunt escocès decidí presentar una protesta formal "impugnació" per les dimensions de la porteria situada al fons sud. Hi ha un precedent a competicions europees on la UEFA ordenà la repetició d'un partit perquè les porteries no feien les mides reglamentàries. En qualsevol cas, Antoni Tugores, delegat de camp del Reial Mallorca i secretari del consell d'administració, assegurava ahir que hi havia tranquil·litat al club.

El Heart, en un primer moment, protestà al delegat de la Unió Europea de Futbol i, per moments, semblava que el partit, finalment, no es podria jugar. Mateu Alemany, Joan Frontera, Tomeu Serra i Ramon Servalls no volien fer declaracions als companys d'Ultima Hora Radio i es produïa una reunió al centre del camp amb el delegat de la UEFA i representants d'un i altre equip.

La situació variava per moments i, finalment, s'acordà jugar el partit. El Heart, en qualsevol cas, impugnà el partit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris