cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
22°

Cúper: «L'important era passar l'eliminatòria»

El tècnic va voler llevar importància al gol encaixat i destacà la classificació per a vuitens

Héctor Cúper manifestà en acabar el partit que estava content amb el resultat global disputat ahir, sense entrar a valorar situacions concretes. «Estic molt content del partit. Hem jugat amb serenitat durant la major part fins al gol de l'empat. Hem sabut jugar el nostre partit i crec que llevat de la jugada del gol, en cap moment hem passat per problemes seriosos. Hem controlat sempre», explicà el tèccnic argentí del Reial Mallorca.

De tota manera, Cúper reconegué que el seu equip va passar per moments de molts de nervis just després d'encaixar el gol de l'empat, tot i que al final tot va sortir bé. «Hi ha hagut moments de nervis just després del gol de l'empat. Fins que ha arribat el gol hem controlat perfectament el partit, i de fet just abans de encaixar el gol hauríem d'haver sentenciat el partit en un contracop que desaprofitàrem de manera totalment incomprensible. Haguérem de patir un poc al final, però estic realment conforme amb el que va fer l'equip. Es va córrer i lluitar molt en tot moment, i en definitiva, llevat de la jugada del gol, hem fet un bon partit», manifestà.

Nervis

Precisament quant al gol encaixat, Cúper digué que sempre s'estima més un porter que surt que no el que no surt. «Sempre m'estim més que ens facin un gol perquè el porter ha sortit a cercar una pilota, que no que sigui perquè no ha sortit a cercar-la. Nerviós ha estat, perquè ha estat un cop molt important per a ell, en un moment en el qual estava el partit controlat i en el qual hi ha un cert nerviosisme no tan sols d'ell, sinó de la resta de l'equip al comlet, però de totes maneres es pot qualificar de normal aquest nerviosisme», sentencià.

L'entrenador mallorquinista parlà sobre l'equip rival, el qual qualificà de molt lluitador, però al mateix temps d'impacient. «És un equip molt lluitador i amb molt bona actitud, però en moments claus de nervis, no assimilen que un jugador es faci mal, i ha hagut instants en què han sobrepassat els límits de l'esportivitat».

Cúper a més a més parlà de les baixes amb les quals es presentà el Mallorca a aquest partit, i recordà que són homes molt importants dins l'esquema del seu equip, més encara per a un partit tan important com el de la Recopa, Així i tot, destacà la bona feina dels homes que entraren a l'onze inicial per suplir-los. «Nosaltres hem tingut baixes molt importants al nostre esquema. Cal recordar les absències de Roa o Engonga, dues peces importants dins l'equip. Dins aquest dèficit, estic molt content amb la gent que els ha hagut de reemplaçar. Estic content i satisfet per la seva feina. Aquí no hi ha cap possibilitat d'analitzar els partits, ja que aquí ho es passa o no es passa i res més», va remarcar Cúper.

Quasi cinc mil seguidors escocesos varen acudir ahir fins al camp del Lluís Sitjar per animar el seu equip. Des de primera hora del matí es va notar pels carrers de Palma la presència d'aficionats escocesos. Dues hores abans del partit ja eren una autèntica multitud els incondicionals del Heart que eren a les rodalies del Lluís Sitjar. Cantaven, animaven i bevien, però es comportaven de forma correcta.

Només es varen produir uns moments de nervis pocs minuts abans de l'inici del partit, ja que els escrupulosos registres retardaven l'entrada dels aficionats. En el transcurs del partit varen ser detinguts tres seguidors escocesos, que varen ser traslladats fins als seus hotels a Magaluf.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris