cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 29°
33°

Costa, Àlex i Alberto queden fora de la competició

És evident que els tennistes del Mallorca Open no estan disposats que ningú encerti cap possible travessa quant als finalistes, i jornada darrere jornada, deixa un camí de sorpreses que es fan fins i tot normals.

Ahir iniciaren la jornada Albert Costa i Fernando Vicente. El primer, un jugador més dur i sobretot regular del circuit mundial, i situat en el número 16 del món, mentre que el segon és un jove jugador que cerca entrar dins els cinquanta primers. Si en principi Costa no havia de tenir problemes, els seguidors que acudiren a la pista central no se sorprengueren quan Vicente es feia de manera clara i justa amb el partit, per un marcador final de 7-6 (7/5), 4-6 i 6-3.

Va ser la primera, però no la darrera. Sergi Bruguera i Àlex Corretja sortiren a la pista central, i el doble campió de Roland Garros va deixar clar ben aviat que no s'oblida tan fàcilment jugar bé a tennis. Bruguera fou superior en tot moment a Corretja per 7-6 (7/5) i 6-3. Corretja acusà la seva lesió al canell, tot i que en cap moment trobà la manera de superar el seu rival.

Per acabar d'arrodonir la negra jornada per a «l'armada espanyola», Alberto Berasategui va caure eliminat en mans de Tommy Hass, per un resultat final de 5-7, 6-1 i 6-2.

L'austríac Thomas Muster i el brasiler Gustavo Kuerten foren els únics dels teòrics favorits que varen complir els pronòstics, juntament amb Carles Moyà, ja que superaren els seus respectius rivals amb molta facilitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris