cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 24°
32°

Carles Moyà supera Slava Dosedel per 6-4 i 6-4 i ja és a quarts de final

En aquesta ocasió no hi va haver problemes. Carles Moyà s'imposà amb autoritat al tennista txec Slava Dosedel per un resultat final de 6-4 i 6-4.

D'aquesta manera, el mallorquí aconsegueix un lloc als quarts de final del Mallorca Open, on s'haurà d'enfrontar amb l'austríac Thomas Schiessling, que ahir es va desfer de Dusan Vemic per un resultat de 4-6, 6-4 i 6-3.

Moyà sortí a la pista amb molta seguretat i concentrat, i ja als primers jocs demostrà que era molt superior al seu rival, tot i que Dosedel ja li ha donat més d'un ensurt al circuit internacional. El mallorquí no va haver de menester fer servir les seves millors armes, i gairebé li va ser suficient aguantar els cops del seu rival perquè aquest acabàs tirant la pilota fora de la pista o bé contra la xarxa.

Davant el major poder tennístic de Moyà des del fons de la pista, Dosedel intentà algunes deixades, que el mallorquí contestà amb pilotes enverinades a les línies. De fet, Moyà acabà el partit amb una efectivitat molt propera al cent per cent d'efectivitat, quant a les seves pujades a la xarxa.

Així, després que els dos jugadors guanyassin els seus primers serveis, el tercer, en possessió de Dosedel va caure del costat del mallorquí, que d'aquesta manera donà la primera passa cap al triomf de la primera mànega. Moyà guanyà el seu servei i ja s'avançà al marcador per un clar 3-1, que rematà al següent joc, quan tornà a trencar el servei del seu rival. El 4-1 del marcador feia presagiar un passeig del mallorquí, però Slava Dosedel de cap manera volia que això fos així.

Així, Dosedel tragué un parell de cops magistrals, i es va fer amb els següents tres jocs de manera ràpida i contundent. Però tan sols va ser un miratge, ja que Carles Moyà tornà a centrar-se en el partit, i això es va traduir en dos jocs consecutius que li donaven el primer set per 6-4.

A la segona mànega, Carles Moyà començà amb un break que començava a cimentar definitivament el passaport a quarts de final. Amb un joc molt serè i tranquil, Moyà tan sols es dedicà a mantenir el marcador al seu favor, i així s'adjudicà el seu servei.

Però Slava Dosedel encara no ho havia dit tot, i després de fer-se amb el seu servei al tercer joc, decidí posar l'ai al cor als pocs seguidors que en aquesta ocasió s'havien apropat a la plaça de Toros per veure el seu ídol en acció. Dosedel trencà el servei del mallorquí de manera contundent, i anul·là així el break aconseguit al primer joc del partit per Moyà.

El següent joc quedà al seu marcador, i així el txec s'avançà per 4-2 al marcador del Coliseu balear.
Fou aquí quan Moyà accelerà el seu ritme i amb quatre cops de classe tornà el break al txec, i tornànt a comandar en el marcador. Aquí ja no hi va haver temps per a res més. Moyà s'imposà al seu servei rematant el set i el partit amb dos aces que deixaren sembrat el seu rival.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris