nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

El mallorquí Francesc Vallejo participarà a l'Obert de Jaén

Francesc Vallejo Pons, jove mestre internacional balear, ha confirmat la seva participació en el X Obert Ciutat de Jaén d'escacs, que es disputarà l'onze i i el dotze d'octubre amb motiu de les fires i festes de Sant Lluc a la ciutat andalusa.

Vallejo Pons, un mallorquí de 16 anys, és la nova sensació dels escacs a l'Estat i ja en el darrer campionat d'Espanya, disputat l'agost passat a Linares, es va classificar segon, encara que igualat a punts amb el barceloní Miquel Illescas (GM), que finalment va obtenir el triomf pel millor coeficient registrat.

En l'estatal, el mallorquí va aconseguir la norma de mestre internacional i aquest ha estat un dels motius pels quals l'organització ha decidit la participació de Vallejo a l'Obert de Jaén que comptarà amb uns cent jugadors.

El patronat municipal d'Esports de l'Ajuntament de Jaén gestiona actualment la participació de Miquel Illescas i del paraguaià nacionalitzat espanyol Zenón Franco per tal de dotar la prova de més qualitat i de més competitivitat.

Si finalment s'aconseguís aquesta fita, segons Miguel Àngel Rodríguez, director tècnic, «l'edició d'enguany de l'Obert de Jaén d'escacs seria un autèntic luxe».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris