algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

L'Ajuntament de Llucmajor incorpora els dos regidors que varen abandonar Vox

El batle de Llucmajor Eric Jareño, ha delegat funcions de gestió als regidors no adscrits, José Pastor i Raúl Domínguez, que varen formar part anteriorment del grup de Vox.

Domínguez va ser expulsat de Vox poc després de les eleccions municipals, i es va mantenir a l'Ajuntament com a regidor no adscrit. Aproximadament un any més tard va deixar el partit José Pastor, que també es va mantenir com no adscrit. D'aquesta manera, Vox va deixar de tenir representació en el ple.

Aquest estiu l'alcalde va destituir dos regidors de Llibertat Llucmajor, Alexandro Gaffar i Eloy Crusat. En el comunicat anunciant la incorporació dels dos regidors que havien estat de Vox, l'Ajuntament remarca que amb la sortida de dos regidors -els de Llibertat Llucmajor- hi havia «una falta de mans per a gestionar de manera efectiva alguns serveis».

Pastor treballarà en les àrees de Participació Ciutadana i Atenció a la Ciutadania a les Urbanitzacions, i Domínguez des de les àrees de Mobilitat i Transports.

«Com des de principi de legislatura, el nostre govern ha rebut el suport extern dels dos regidors, he decidit incorporar-los a tasques executives i aconseguir més estabilitat», ha declarat el batle.

En el comunicat sostenen que tots els integrants de l'equip de govern «han acordat un full de ruta per a l'actuació municipal», un document de prioritats marcat per la COVID-19 enfocat a «que la institució local cuidi de les persones, de l'economia local i de l'entorn».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per endavant, fa 7 mesos

Ara que sereu més fent feina a l'ajuntament,
mem si trobau doblers a per poder augmentar el personal de neteja de les instalacions esportives municipals
( piscina i gimnàs) i així poguem anar a la piscina i fer servir, lavabos, i dutxes.
crec que sou l'únic ajuntament que no té doblers per neteja però paga vigilants de seguretat ( 4) un per punt verd per vigilar la brossa quan amb una targeta o una clau es solucionaria el problema.
voldria saber el pressupost d'aquest gasto mensualment, que deu ser una pasta.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris