cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
16°

L'Ajuntament d'Inca suspèn les Fires i el Dijous Bo

L’Ajuntament d’Inca ha acordat la suspensió de les tres Fires i el Dijous Bo, a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Aquesta decisió s’ha pres «per responsabilitat i seguretat, després d’analitzar la situació actual i parlar amb les autoritats sanitàries i els cossos de seguretat».

«Travessam una situació excepcional i molt complicada. Les recomanacions bàsiques per a intentar lluitar contra el coronavirus es focalitzen en reduir els esdeveniments públics i evitar aglomeracions, elements que van estretament relacionats amb la celebració d’una fira. Per això, conscients de la importància de mantenir les mesures de prevenció enfront de la Covid-19, hem adoptat aquesta decisió. Venim de mesos molt complicats i no posarem en risc la salut de tantíssima gent per a celebrar les Fires i el Dijous Bo», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així doncs, la voluntat de l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Inca és la de «preservar la salut pública i garantir que els veïns i veïnes no vegin augmentat el risc de contagi». En aquest sentit, cal recordar que actualment està prohibida la celebració de qualsevol fira o festa popular a les Illes Balears, d’acord amb una resolució de la Conselleria de Salut i Consum publicada al BOIB amb data de 12 de setembre.

«Les Fires i el Dijous Bo són els trets que millor identifiquen el tarannà inquer. Tots i totes som ben conscients de la situació actual i sabem de l’enorme renúncia que significa haver pres la decisió de suspendre, però la lluita contra la Covid continua i no podem fer cap passa enrere. El meu sincer agraïment a totes les persones que, any rere any, formen part de les Fires i el Dijous Bo», assenyala el regidor de Fires i Dijous Bo, Antoni Peña.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris