nubes rotas
  • Màx: 14°
  • Mín: 12°
15°

El Consell redacta per primera vegada la delimitació de sòl urbà de l'Ajuntament de Selva

11-02-2019

El Departament de Territori del Consell Mallorca ha lliurat el primer planejament urbanístic redactat per la institució a l'Ajuntament de Selva, amb la delimitació de sòl urbà i un catàleg del municipi, gràcies a un acord dut a terme amb el Consistori.

Segons ha informat el Consell, l'Oficina d'Informació i Suport Territorial ha assumit aquesta tasca gràcies a l'acord signat el mes d'agost passat, pel qual s'establia una cooperació tècnica per a redactar els planejaments urbanístics d'iniciativa pública i competència municipal als municipis de menys de 5.000 habitants.

Catàleg d'elements i espais protegits
El Catàleg d'elements i espais protegits de Selva té per objecte l'inventari, la protecció i la regulació de les intervencions sobre els béns i espais que integren el patrimoni arquitectònic, etnològic, arqueològic, paisatgístic i natural del municipi, amb voluntat de consens i perdurabilitat En conseqüència, l'àmbit d'aplicació correspon a tot el terme municipal de Selva.

El document s'ha redactat tenint en compte l'esborrany d'un catàleg que el consistori havia iniciat fa un parell d'anys i compta amb 354 elements inventariats. Així mateix, també s'ha redactat el Pla General de Lloret de Vistalegre, Ariany, Maria de la Salut i Estellencs, la redacció del qual està en marxa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris