lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
23°

Costitx incorpora un Policia Tutor expert en noves tecnologies

14-12-2018

El municipi de Costitx compta des d’aquest divendres amb un Policia Tutor expert en noves tecnologies, Jordi Centro, que col·laborarà amb el món educatiu i amb els professionals de l’àmbit social del poble en la resolució de conflictes amb menors, ja siguin conflictes privats o a l’entorn escolar. Amb la incorporació d’aquest policia, són ja 73 els policies tutors que hi ha a les Illes Balears, i 63 els ajuntaments que disposen d’aquest tipus d’agent local.

L’acte de presentació ha tengut lloc a l’escola pública de Costitx, i hi han assistit el director general d’Emergències i Interior, Pere Perelló, i el batle del municipi, Antoni Salas, així com el coordinador del programa de Policia Tutor, que impulsa l’Institut de Seguretat de les Illes Balears (ISPIB) de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, Rafel Covas, entre d’altres.

El Policia Tutor és un membre de la Policia Local format específicament per a cooperar en la resolució de conflictes i per facilitar la resolució d’aquests problemes, incloent totes les conductes de risc relacionades amb menors dins el medi obert. Aquests agents de l’arxipèlag donen servei als centres educatius d’infantil, primària i secundària i atenen milers d’estudiants.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris