algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

S'apropen les festes de Santa Maria la Major i el Dijous Bo

El Celler Can Amer, al centre d’Inca, ha estat escenari, aquest dimarts, de la presentació de les activitats previstes per als propers dies en els quals la capital del Raiguer celebrarà les Festes de Santa Maria la Major i el Dijous Bo, el 15 de novembre.

El batle, Virgilio Moreno, ha agraït la participació i la implicació de veïns i visitants en les passades Fires de la Terra, de l’Oci i de l’Art, i ha desvetllat un calendari d’activitats que convida a la participació.

Divendres dia 9, a les 20.30 hores, a l’Església Santa Maria la Major, l’empresari Tomás Cueto Amengual pronunciarà el pregó del Dijous Bo 2018 i posteriorment l’Orfeó l’Harpa d’Inca farà un concert.

El dia després -dissabte 10-, la nit es tenyirà de vermell amb l’INC FERN, en el qual el foc, els coets i els dimonis dansant pel centre de la ciutat seran protagonistes. Música de tambors, flames i foguerons per tota la ciutat. Nit de foc.

Ja el diumenge, dia gran de Santa Maria la Major, la sempre espectacular trobada de Gegants i Xeremiers i la solemne missa a la qual hi assistirà la corporació municipal en ple, formen part destacada del nodrit programa d’activitats.

La celebració, durant el cap de setmana, de les Fires del Motor i de la Ciència i la Tecnologia, que varen ser ajornades en el seu moment a causa de la pluja, també contribuirà al caràcter festiu de les jornades prèvies al Dijous Bo.

Ja dimarts que ve -dia 13-, el lliurament dels premis Dijous Bo en el Casal de Cultura i el dimecres -dia 14- la presentació oficial del Dijous Bo a la Plaça del Bestiar seran alguns dels darrers actes que precediran al dia més esperat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris