cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
27°

Cicle d’activitats a Manacor per conèixer la gesta del rock català dels anys noranta

25-01-2018

L’Escola de Mallorquí, l’Ajuntament de Manacor i el CEP de Manacor han organitzat i coordinat un cicle d’activitats, sota el títol ‘Me sobren paraules’ Del rock català a la música més cool. Segons expliquen, els objectius són tres: «conèixer de primera mà, a través d’aportacions d’experts, editors i músics, com es gesta el moviment del rock català els anys noranta i de quin manera evoluciona fins als nostres dies», «estudiar la vinculació dels moviment del rock català i de la música feta en català en general amb la consolidació d’una idea de comunitat lingüística» i «conèixer els vincles orgànics o causals del moviment de la música feta en català a Mallorca en general i a Manacor en particular».

Aquestes conferències són obertes a tothom. Tot i que especialment va adreçat al personal docent. En el cas de voler els crèdits de formació o un certificat d’assistència s’ha de formalitzar la matrícula. Per a aquests només hi ha 30 places disponibles.

Preus i inscripcions

25 euros per als residents a Manacor i 35 euros per a la resta. El termini d’inscripció acaba el dia 2 de febrer i, per formalitzar la inscripció, s’ha d’anar a l’Escola de Mallorquí a recollir l’imprès de la matrícula i retornar-lo amb el segell del banc. L’horari d’inscripcions és: de dilluns a divendres de 10h a 14h i els dimecres de 17h a 20h.

Sessions, dates i durada

Les activitats es faran del 9 de febrer al 23 de març (cada divendres) a l’Escola de Mallorquí de Manacor (Passeig del Ferrocarril, 79), i compten en un total de 10 hores.

Les activitats

Durant sis divendres, es realitzaran diferents activats; conferències, taules rodones i un concert final de Galindons i Roig!

Per a més informació del curs: www.escolamallorquí.cat i en les següents imatges

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris