nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Enllestida la renovació del Port d'Andratx

Imatge del Port d'Andratx.

06-01-2018E.P.

Ports de Balears (PortsIB) ha finalitzat les principals actuacions de millora de les instal·lacions del Port d'Andratx, on s'han invertit uns 330.000 euros per a renovar-les.

En concret, la intervenció, que va acabar al desembre, ha estat l'adequació de la línia d'amarradors, que ha comptat amb un pressupost d'adjudicació de 174.104 euros, segons ha informat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat.

Així mateix, amb aquesta actuació s'hi ha col·locat una passarel·la sobre pilons de formigó al costat del moll existent i s'han instal·lat noves torretes amb serveis.

A més, s'ha finalitzat l'ampliació i reforma de l'oficina de PortsIB, que ha comptat amb un pressupost de 19.348 euros i s'han dut a terme diferents reparacions del paviment, en les quals s'han invertit prop de 57.000 euros.

Sanejament

En aquesta línia, també està finalitzant la rehabilitació de la passarel·la per a vianants i el sanejament de l'estructura metàl·lica, per un import d'uns 35.000 euros.

Entre les actuacions pendents d'executar, es troba el condicionament de l'escullera i la instal·lació de defenses en el moll de pescadors, per les quals hi ha un pressupost de 45.000 euros.

Segons han explicat des de la Conselleria, la importància d'aquesta inversió ha radicat en el fet que la instal·lació és un dels ports més rellevants de Mallorca a causa dels seus usos de pesca, transport privat, indústria nàutica i turisme, i al fet que històricament ha estat un port de comerç i transport amb la Península.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sempre el mateix, fa mes de 2 anys

CIMENT AQUEST NO ÉS EL MODEL

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris