cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

El GOB demana la paralització «immediata» de les obres de Petit Deià

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha demanat a l'Ajuntament de Deià la paralització «immediata» de les obres de Petit Deià i ha exigit que es revisi la llicència concedida «per incompliment de diversos preceptes legals». Concretament, segons ha exposat l'entitat ecologista aquest divendres, sol·liciten que es revisi la llicència, tant quant a aspectes formals, com quant a aspectes legals d'acord amb la normativa urbanística vigent al moment de la concessió.

Així mateix, en un escrit, el GOB ha recordat a l'Ajuntament els antecedents pels quals l'entitat ja va presentar al·legacions tant a l'avanç com a l'aprovació inicial de les NNSS el 1991 en relació al creixement previst a aquest àmbit. Igualment, el GOB va presentar al·legacions a l'aprovació inicial de l'estudi de detall relatiu a l'ordenació definitiva dels terrenys urbans situats als carrers la Vinya del molí, el torrent i l‘SU12.

L'entitat ha al·legat que «hi ha suficients motius per considerar que es tracta d'una llicència nul·la i sense efectes» la no executivitat actual de l'Estudi de Detall; per mancar d'informació sobre el compliment de diferents articles de la LOUS; i perquè «pel que sembla» la llicència no resultaria vàlida pel fet de no fixar els terminis tant de l'inici de les obres com de la seva finalització.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Se diuen patriotes i no ho són, fa mes de 2 anys

Aquests que destrueixen Mallorca per enriwui4-se, son de la mateixa guarda dels que també destrueixen la nostra llengua i la nostra cultura. Per molt que es disfressin de patriotes balears, no son altra cosa que destructors i traidors, i la.seva vertadera i única pàtria, és la seva butxaca.

Valoració:5menosmas
Per Pagament de petita multa i negoci tancat!, fa mes de 2 anys

Pagament de petita multa i negoci tancat! És el "modus vivendi" d'un grapat de lladres balears que s'enriqueixen a costa de destruir el medi i apobrir la ciutadania (pelotassos urbanístics, locals de restauració a barris del centre històric com Sa Llotja amb iregularitats, o simplement, sense llicència d'activitats per una amnistia consistent en una declaració de bones intencions (o sigui untant a dos o tres corruptes de torn,...) en fí, una llàstima i un altre clau al taüt balear.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris