cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
14°

El PP de Sineu proposa canviar de dia la Mucada

«Després de suprimir el concurs de playbacks, no han estat capaços de trobar una programació atractiva»

Segons explica la revista Díngola, el president del Partit Popular de Sineu, Tomeu Mulet, ha explicat en un comunicat que «les nostres festes patronals necessiten una important reflexió i recuperar part de la identitat perduda aquesta legislatura». I és que segons Mulet «els diferents canvis introduïts per l’actual regidoria de festes han portat a perdre diferents actes molt importants dins el tradicional programa de festes». Explica que «després de suprimir el concurs de playbacks, no han estat capaços de trobar una programació atractiva per a tots els públics i edats».

És per aquest motiu que des del PP de Sineu es «manté la postura que ja defensava fa uns anys, juntament amb els regidors del Pi i alguns organitzadors de la Mucada a canviar de dia la festa i avançar-la una setmana». Recorda Mulet que «l’any que el dia del Much va caure en dimecres vàrem intentar arribar a un acord amb l’organització i no va ser possible» encara que «si llavors s’hagués canviat, ara ja ni se’n parlaria i seria beneficiós per a totes les parts: tendríem un poble net els dies més importants de les festes, donaríem una bona imatge, tothom podria gaudir de la revetlla de dia 14, els locals de restauració i oci podrien atendre normalment els seu clients, entre d’altres». Per això, el Partit Popular de Sineu guaita a l’espera del Pi a canviar la data de la festa del Much i «arribar a un consens pel bé d’una festa que sense cap dubte és la millor de tot l’estiu, respectant la tradició, que es tenguin en compte tots els públics i edats i que sorgeixin noves festes alternatives a partir de les idees i l’esforç de molts».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SinEuErE, fa mes de 3 anys

Per una vegada no desbarren. La proposta es mereix ser tenguda en compte

Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Que.ho demanin als sineuers. O el PP només creu en les consultes quan son favoreixen a ells , o quan ells les poden amanyar?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris