algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

ARCA vol la protecció immediata del molí d'en Gaspar de Llucmajor

ARCA ha mostrat aquesta setmana la seva preocupació per l'estat de conservació amb el qual es troba el Molí d'en Gaspar.

ARCA

ARCA ha mostrat aquesta setmana la seva preocupació per l'estat de conservació amb el qual es troba el Molí d'en Gaspar, situat just al començament de la carrertera de Campos (Llucmajor).

«Des de fa una sèrie d'anys, aquest bé etnològic del municipi de Llucmajor presenta un estat de degradació més que evident. L'estructura es troba tancada, des de fa gairabé dos anys per perill d'enderrocament», ha assegurat l’entitat. «A banda, com es pot observar ha perdut el capell i les antenes, llavors sinó s'actua ràpidament, podem córrer el perill que desapareixi», ha afegit.

El molí d'en Gaspar és d'ús municipal, ARCA considera que «l'Ajuntament de Llucmajor s'hauria de fer responsable del seu manteniment i conservació, però com podem comprovar, durant els darrers anys no s'ha actuat correctament i per aquest motiu ens trobem en una situació de màxima urgència».

Conservació

ARCA, en aquest sentit,  s'ha adreçat a l'Ajuntament de Llucmajor i al Consell de Mallorca perquè redactin un projecte de restauració del molí d'en Gaspar, degut al seu pèssim estat de conservació. «El Consell de Mallorca pot prestar ajuda a l'Ajuntament de Llucmajor per a la restuaració d'aquest bé etnològic degut a la seva dilatada experiència», ha assegurat l’entitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris