algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Lloseta es promocionarà com un referent en turisme esportiu

133934

Lloseta vol esdevenir un punt de referència en matèria de turisme esportiu, a la comarca del Raiguer i a Mallorca, a partir de la seva ubicació estratègica com a porta a la Serra de Tramuntana.

L'Ajuntament s'ha adherit a la plataforma Ciclismoenmallorca de forma que el municipi s'ha convertit en el quart de Mallorca en ser Cycling Friendly i el primer inclòs dins de la Serra. L'acord ha estat presentat pel batle Xema Muñoz, el primer tinent de batle Joan Servera i el regidor de Turisme Francesc Abolafio acompanyat pel representant de Ciclismo en Mallorca, Matias Ximelis. Aquest acord suposarà la creació de diferents rutes cicloturistes pel municipi de Lloseta cap a diferents destinacions amb la finalitat de promocionar els negocis locals i la planta hotelera existent.

PROMOCIÓ DEL MUNICIPI

A més, tots els establiments hotelers i de restauració de Lloseta tendran un preu especial amb un descompte del 50 % per aconseguir el segell Cycling Friendly que inclou la possibilitat de disposar d'un aparcament per a bicicletes, banderoles exteriors i promoció com a part de les diferents rutes. A més, l'Ajuntament subvencionarà tots els comerços que s'hi adhereixin amb un altre 25 %.

El batle, Xema Muñoz, ha destacat que Lloseta «és un creuer on conflueixen rutes cicloturistes molt importants que ara volem potenciar. A Lloseta arriba una ruta des d'Alaró, una altra des del camí des Raiguer i una tercera que connecta amb Mancor i Selva cap a Lluc».

El regidor Francesc Abolafio ha indicat que, des de l'Ajuntament «feim feina per desenvolupar els valors turístics de Lloseta i creim que el turisme esportiu, i el de natura, juntament amb la nostra alta gastronomia són atractius molt importants que volem que coneguin els visitants».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa mes de 3 anys

Que volen dir que en vergue obrira els camins tancats

Valoració:0menosmas
Per Guillem Fullana Vanrell, fa mes de 3 anys

Lloseta vol esdevenir un punt de referència en matèria de turisme esportiu, a la comarca del Raiguer i a Mallorca. Perquè no convertir-ho, també, en un punt de referència d'accessibilitat. A més, l'Ajuntament subvencionarà tots els comerços accessibles que s'hi adhereixin amb un altre 25 % i facilitarà l'accessiblitat a les voravies i comerços de tot el poble, fent possible que Lloseta sigui un poble accessible per a tothom! Pens, sincerament, que no és cap utopia!
Ben cordialment,
Guillem Fullana Vanrell
Mallorca Accessible per a Tothom

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris