muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El IV Circuit de la Serra de Tramuntana tendrà especial incidència en els més joves

El IV Circuit de la Serra de Tramuntana incidirà especialment en els més joves.

El IV Circuit de la Serra de Tramuntana comptarà enguany amb deu carreres infantils, gratuïtes i no competitives, i diversos tallers pedagògics impartits a les escoles per l'especialista Tòfol Castanyer sobre valors esportius, hàbits saludables i respecte al medi ambient.

Inculcar l'amor i el respecte cap a la naturalesa i, especialment, cap a la Serra de Tramuntana i promocionar la pràctica esportiva entre els més joves són els objectius principals de la quarta edició, segons ha explicat el Consell. El projecte neix de la col·laboració entre el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports i el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial del Consell i amb el suport d'una desena de municipis de la Serra.

Seran els municipis de Bunyola, Calvià, Escorca, Sóller, Deià, Fornalutx, Banyalbufar, Puigpunyent, Andratx i Mancor de la Vall els que acullin entre febrer i novembre les carreres.

«
És un projecte que cada any creix i estic molt content que el Consell expliqui amb mi per dur-ho a terme. Enguany hem incorporat dos municipis més i també hem pujat un esglaó de qualitat en les xerrades a les escoles amb l'objectiu d'aprofundir en els valors de respecte cap al mitjà natural associat a les curses de muntanya», ha explicat Castanyer.

Segons ha indicat la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, «és molt important divulgar a través de l'esport els valors de respecte que mereix aquest Patrimoni Mundial i transmetre als nostres fills la riquesa cultural i natural de la qual podem gaudir».

A l'acte de presentació han assistit la directora insular d'Esports, Margalida Portells; i el vicepresident primer i conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, els qui ha destacat «l'oportunitat que representen aquestes carreres per unir esport i naturalesa a través dels valors».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris