algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Artà vol saber quins són els hàbits de consum de drogues entre els seus ciutadans per elaborar-ne un Pla Municipal

Artà vol saber quins són els hàbits de consum de drogues entre els seus ciutadans.

Ajuntament d'Artà

Artà ha iniciat l'elaboració del Pla Municipal de Drogues amb la posada en marxa d'una enquesta entre la població. L'objectiu és esbrinar quina és la realitat que es viu al poble per després poder fer el primer diagnòstic. Les preguntes van encaminades a recopilar informació sobre la percepció que té la ciutadania sobre el consum de drogues al municipi. 

L'enquesta és anònima i es pot emplenar a través de la pàgina web municipal fins el 20 de març de 2017. A més, se n'ha informat la comunitat educativa i tots els centres educatius la tenen a la seva disposició. Per altra banda, també s'ha elaborat una enquesta específica per als alumnes de secundària, els quals la respondran en el seu centre educatiu.

El formulari conté tota una sèrie de qüestions sobre temes com la percepció del consum de drogues al municipi, la percepció del compliment de la normativa, la percepció de problemes i, a més, demana opinió sobre com s'haurien de solucionar els problemes.

Així doncs, hi podem trobar preguntes com ‘Hi ha èpoques en què es modifiquen els hàbits de consum?’, ‘Quines són les drogues més consumides?’ o ‘Creis que es respecta la normativa en quant a la venda d'alcohol i tabac?’.

El Pla Municipal

El Pla Municipal de Drogues d'Artà va començar a caminar el 25 de gener passat, quan es va dur a terme la primera reunió, en la qual es formà la comissió tècnica que n'ha de gestionar l'elaboració. És en aquesta trobada que es va acordar, segons ha detallat l’Ajuntament, que la recollida d'informació es faria a través d'enquestes a la població. A partir de les respostes recollides, s'elaborarà un diagnòstic que es presentarà durant el mes d'abril. Després, es decidiran les futures accions que es duran a terme. 

Podeu accedir a l'enquesta en aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXlhlryJwAYM7PcGsxYyVH7LUk6TEoP-1Ejbx2DGSrlG5ehw/viewform?c=0&w=1

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris