algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Tots per Pollença denuncia que l'Ajuntament no ha executat les inversions del 2016 per manca de previsió

Tots per Pollença denuncia que l'Ajuntament no ha executat les inversions del 2016.

Ajuntament de Pollença

Tots per Pollença ha denunciat que l'equip de govern de l'Ajuntament no ha executat les inversions previstes per a l'exercici pressupostari del 2016 per manca de previsió i planificació dels projectes urbanístics.

En aquest sentit, han detallat en un comunicat que en total el Consistori de Pollença ha deixat d'executar obres per valor 3.430.000 euros.

«Mentre en altres pobles que viuen del turisme, els ajuntaments estan executant les inversions financerament sostenibles a Pollença no es fa per una manca total i absoluta de previsió, en definitiva, per la incompetència i la desídia de l'equip de govern, de Junts Avançam i de Unió Mollera Pollencina (UMP)», ha indicat el portaveu de Tots per Pollença, Tomeu Cifre.

Al pressupost de 2016 està prevista l'execució de la segona fase del passeig marítim del Port de Pollença amb una partida de 2,1 milions d'euros. No obsntant, des de la associació han indicat que aquesta fase no s'ha executat, «posant l'excusa que si no els aprovaven l'habilitació del crèdit no podien executar el projecte».

Gotmar

«Ens trobem novament davant una manca total de previsió, començarà la temporada turística i tot estarà com abans», han lamentat. També, ha explicat Tots per Pollença, hi havia una partida d'1.050.000 per activar la tercera fase de la urbanització de Gotmar, «però les obres just han començat ara».

«Per a la rehabilitació del Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya hi havia 200.000 euros que tampoc s'han gastats. El projecte de reforma d'aquest centre es va iniciar i convenió amb Colonya, propietària de l'edifici, durant la passada legislatura», ha sentenciat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris