cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Més de 16 hores de Marató de Rondalles a la Setmana Alcover

129700

La XIII Marató de Rondalles, que enguany durarà més de setze hores, és un dels símbols indiscutibles de la setmana (del 10 de gener al 3 de febrer) que Manacor dedica a Alcover. Així, aquest dijous i divendres les rondalles ompliran el casal on es troba la Institució Pública Antoni M. Alcover amb sessions obertes a tothom. El músic Guillem Sansó, l’actor Joan Miquel Artigues, la poetessa Glòria Julià, la pianista Petra Riera o els representants de les entitats Col·lectiu de Dones de Llevant i Xítxeros amb Empenta seran alguns dels qui contaran rondalles durant la marató d’enguany.

«La Marató de Rondalles fa possible que molts dels nins i nines del municipi que mai no han sentit rondalles es familiaritzin amb aquests relats fantàstics tan nostres i a més tota la Setmana Alcover ens permet donar a conèixer la seva figura tan a la gent de fora de Manacor com a la pròpia», ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, Antònia Llodrà.

A més, aquest dimecres els membres de l’Associació d’Amics de la Institució Pública Antoni M. Alcover, Margalida Fullana i Jaume Adrover, ofereixen un taller de sonar ximbombes obert a tothom. I, aquest dijous es durà a terme l'ofrena floral a l'obelisc situat al passeig Na Camel·la. En acabar l’ofrena Guillem Sansó oferirà algunes cançons incloses en el recull 'Les rondalles em fan créixer'.

Consulta el programa complet de la setmana Alcover aquí.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 4 anys


Els contes de Grimm , de Perrault i d'Andersen són una peça importantíssima de la nostra cultura.

Les Rondalles mallorquines les superen de molt. Sñon un tresor de la cultura occidental

Valoració:2menosmas
Per Per favor, dBalears, fa mes de 4 anys

Treis les merdes dels gonelles de per aquí,. Noltros no els molestam a ells, llavors que ells no venguin a fer brutors per aquí.

Valoració:4menosmas
Per arruix, fa mes de 4 anys

Ya empezamos jodiendo a la marrana. Todos los tomos que yo leí de niño llevaban por título "Rondaies Mallorquinas d'en Jordi d'es racó. Pero no "rondalles". A simple vista no tiene demasiada importancia, pero la tiene.

Si en portada ya modifican, o según ellos "culturizan" ¿cómo estará dentro?. Qué puta desgracia vivir a 200 millas de Cataluña y tenerlo que hacerlo con los cuatro esbirros mallorquines totalmente idiotizados.

Valoració:-9menosmas
Per Macià, fa mes de 4 anys

Molt bona iniciativa. Ses rondalles mallorquines son un patrimoni cultural de primer ordre, que com a mallorquins hauriem de conservar i transmetre als nostres fills.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris