cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

Artà comptarà amb un nou agent d'ocupació i desenvolupament local

S'encarregarà de desenvolupar les polítiques de reactivació econòmica que marca el Pla d'Acció Municipal (PAM). El consistori ha aconseguit un ajut del SOIB per poder fer la contractació

Façana de l’Ajuntament d’Artà amb dues senyeres penjades.

26-11-2016Arxiu

Artà comptarà amb un nou agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL). La seva feina consistirà en el desenvolupament de l'eix 2 (reactivació econòmica) marcat en el Pla d'Acció Municipal, és a dir, el full de ruta del consistori fins el 2019.

Aquesta contractació es durà a terme gràcies a un ajut del SOIB, que finança un 80% del cost durant un any i és prorrogable a la durada del projecte, que en aquest cas és de tres anys.

Condicions

Els aspirants a aconseguir la feina han de ser persones desocupades apuntades al SOIB que hagin superat el primer o el segon cicle de les següents titulacions: Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Sociologia, Relacions Laborals o Educació Social.

Les condicions del contracte es regiran segons el conveni col·lectiu del personal laboral de l'Ajuntament i l'inici del contracte està previst per al mes de desembre. Els interessats es poden posar en contacte amb el tècnic responsable de planificació i promoció econòmica de l'Ajuntament: 971 82 95 95 (ext. 105).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris