algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Llucmajor contracta 26 persones desocupades majors de 35 anys

Ho farà a travès del nou Programa Visibles

Ajuntament de Llucmajor

Llucmajor contracta 26 persones aturades de llarga durada per treballar en el nou Programa Visibles, un programa subvencionat pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), dirigit preferentment a majors de 35 anys i amb carregues familiars, que durant 6 mesos realitzaran diferents tasques a través del projecte: Serveis, Millores i Oportunitats, Llucmajor 2016-17.

Es tracta d'una iniciativa de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i està cofinançat pel Fons Social Europeu. A Llucmajor suposa una inversió de 256.825 euros.

Per a aquest projecte es contracten, 5 auxiliars administratius, 5 conserges, 1 cuiner, 5 peons i 5 oficials d'obra, 2 oficials i 2 peons de jardineria i 1 orientadora laboral.

El Director General del SOIB Llorenç Pou, la regidora de Polítiques Actives d'Ocupació Francisca Almagro (PSOE) i el Batle de Llucmajor el Sr. Bernadí Vives (PI), van presentar ahir a la sala de plens de l'ajuntament les tasques que realitzaran aquests treballadors durant els 6 propers mesos. A la presentació també van estar presents alguns regidors de la casa consistorial.

Serveis, Millores i Oportunitats, Llucmajor 2016-17

És un projecte que respon a diferents tasques per donar suport algunes necessitats específiques del municipi de Llucmajor.
Els auxiliars administratius donaran suport a les àrees de medi ambient, policia, col·legis i servei d'ocupació de l'Arenal. Els conserges donaran suport al Claustre de Sant Bonaventura, urbanisme i residència, la qual també comptarà amb un cuiner. Per part de la brigada dels paletes i jardiners realitzaran la rehabilitació de voreres, parcs i jardins, i la figura de l'orientadora laboral per dur a terme tot el projecte durant el seu període.

La regidora de l'Àrea d'Ocupació Francisca Almagro (PSOE), destaca la satisfacció de poder realitzar aquests programes en el municipi de Llucmajor i poder donar l'oportunitat a aquestes persones de tornar a inserir-se al món laboral, va afegir que espera i desitja poder realitzar molts més, i així donar oportunitats a la gent necessitada del municipi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris