cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

Els representants inquers conviden tothom a participar al Dijous Bo d'enguany

18906

10-11-2016

Una representació de l’ajuntament i els comerciants d’Inca han visitat aquest dijous les seus del Consell de Mallorca i del Govern per traslladar el convit a participar al Dijous Bo a tota la ciutadania de Mallorca i les Balears. El batle de la capital del Raiguer Virgilio Moreno ha convidat en nom de la ciutat a tot el poble de Mallorca i de les Balears a l’edició d’enguany del Dijous Bo.

Han acompanyat al batle Moreno, Antonia Maria Sabater regidora de Fires i Dijous Bo; Pep Nicolau Parra president de l'Associació de Comerciants i restauradors d'Inca; Aurora Coll presidenta d'AFACA; un representant de la cooperativa pagesa d'Inca i tres tinents de batle de la ciutat.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha destacat que «el tercer dijous de novembre la capital de Mallorca deixa de ser Palma per un dia i es converteix en Inca».

La comitiva inquera ha lliurat al Consell i al Govern un exemplar emmarcat del cartell de la fira del Dijous Bo d’enguany i una senalla amb productes que es poden trobar al mercat setmanal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris