cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
22°

El bus llançadora ampliarà el servei fins al dia 11 de setembre

El bus ha tengut una mitjana diària de 380 passatgers.

CAIB

El bus llançadora Sa Ràpita-Ses Covetes ha registrat 21.292 viatgers des de l'engegada el passat 4 de juliol, segons ha informat aquest dimecres el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, qui també ha avançat que s'amplia el servei fins al pròxim 11 de setembre.

Així ho ha indicat en una roda de premsa davant del Club Nàutic de Sa Ràpita, en la qual ha estat acompanyat per l'alcalde de Campos, Sebastià Sagreras. Aquest bus llançadora entre Sa Ràpita i Ses Covetes es va posar en funcionament per descongestionar la zona i per evitar problemes d'aglomeracions de vehicles en els voltants d'Es Trenc.

Durant l'acte, el conseller ha anunciat també la redacció d'un pla de transport públic per a les platges situades en espais naturals d'especial protecció.

Pons ha destacat els resultats positius d'aquesta proposta que, segons ha considerat, «ha suposat una ferma aposta pel transport públic, així com per iniciar un canvi de model pel que fa a la mobilitat en espais sensibles mediambientalment, i que reben una gran pressió turística, com és el cas d'Es Trenc».

Augment progressiu de passatgers

El bus ha tengut una mitjana diària de 380 passatgers. El nombre de viatgers ha anat augmentant en aquests dos mesos: al juliol la xifra se situava en 9.981 viatgers mentre a l'agost el nombre ha arribat a 12.311. El rècord de viatgers en un sol dia es va registrar dissabte 13 d'agost, amb 727.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris