nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

La residència de Muro passa de 12 a 20 places

Santiago ha anunciat que «es concertaran 180 places a residències privades de les Balears».

CAIB

La conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha ampliat el nombre de places de residència pública destinades a persones amb dependència. En aquest sentit, s'han destinat 401.780 euros als 20 llocs de la Residència Reina Sofia de Muro.

Crear un centre de dia a Muro

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, ha visitat aquest dimecres el centre que ha augmentat vuit places, ja ocupades a partir del conveni signat amb la Conselleria. Durant la visita, Santiago s'ha compromès a «estudiar i avaluar» la petició de l'alcalde de Muro, Martí Fornés, de «crear un centre de dia per a persones majors dins de la residència».

Increment de places per a persones amb dependència

L'increment total de places residencials per a persones amb dependència s'ha incrementat en 24 places a Mallorca, concretament als municipis d'Artà, Santa Maria i Alcúdia. En concret:

- Residència Reina Sofia de Muro, augment de 8 places residencials (total 20 places residència)
- Cas Metge Rei de Santa Maria del Camí, augment de 4 places residencials (total 12 places residència)
- Residència Posada dels Olors d’Artà, augment de 5 places residencials (total 14 places residència)
- Residència SarQuavitae d’Alcúdia, augment de 7 places residencials (total 33 places residència)

Ampliació del concert

D'altra banda, també hi ha hagut un augment de 28 places a les residències de Sant Joan; Pollença; Montuïri i Novaedat Inca, a través de l'ampliació del concert de places ja existents en aquestes residències.

En aquesta mateixa línia, Santiago ha anunciat que«es concertaran 180 places a residències privades de les Balears». D'aquesta manera, l'últim any s'hauran creat 232 places de residència per a persones majors amb dependència, «amb la finalitat de donar solució a un dèficit històric», segons Santiago.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris