lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
19°

El Pi de Santanyí s'indigna per l'augment de cadires i taules a la Plaça del Roser

30-06-2016

José Roig i Cristina Coll, els regidors del PI a Santanyí han manifestat en un comunicat la seva indignació en veure que «un mes després que els veïns i la formació presentessin més de 500 signatures per retirar les antenes de telefonia del campanar i les taules i cadires de la Plaça del Roser, s'hagi tornat al punt d'inici».

Així, El PI tornarà a sol·licitar que es deixi aquest espai lliure perquè veïns i visitants puguin gaudir de la plaça «sense ensopegar amb taules i cadires».

Coll i Roig recorden que «el municipi ha de ser pels santanyiners i santanyineres, no només per servir als interessos d'uns quants», al mateix temps que afegeixen que «cal acabar amb la política de 'jo comandament i faig el que vull i com vull', hem de canviar la manera de fer les coses».

Recorden que l'Ajuntament va demanar al seu moment la retirada de taules i cadires arran de la iniciativa del PI i dels veïns. Ara, «torna a haver-hi tantes cadires que la gent ni tan sols pot travessar la plaça».

Al seu moment ARCA també va denunciar aquesta situació en aquest mateix espai, indicant la seva «preocupació» per «la invasió i ocupació d'un espai públic» al voltant d'un edifici catalogat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris